Corona-protocol

Corona-protocol

Corona-protocol bij deelname aan workshops en fotoreizen van de Fotoreizigers

Onderstaand protocol sluit aan bij de het Dupho corona-protocol voor de fotografiesector en volgt de richtlijnen van het RIVM.

We hebben onze workshops en fotoreizen aangepast om de veiligheid van de deelnemers, begeleiders en andere betrokkenen te garanderen. Tijdens het fotograferen op locatie geven we jullie de ruimte en zien er tijdens een activiteit ook op toe dat dit tussen deelnemers onderling en eventuele andere aanwezigen ook gebeurt. Dat is belangrijk, want als je aan het fotograferen bent, verlies je al snel je aandacht voor de rest.

In de horeca, maar soms ook op andere locaties, moet je een geldige corona qr-code en identiteitsbewijs kunnen laten zien. Wij volgen de spelregels op van de locaties die we gebruiken. Vraag bij twijfel bij ons na of je een qr-code nodig hebt voor een activiteit.

Voor alle meerdaagse workshops en fotoreizen in zowel binnen- als buitenland is het hebben van een geldig vaccinatiebewijs verplicht.

Overige regels

Als je neusverkouden bent, koorts of andere griepachtige klachten hebt, dan blijf je thuis. Eendaagse workshops kun je tot kort van te voren annuleren. Voor meerdaagse activiteiten inclusief accommodatie, gelden de annuleringsvoorwaarden voor onze reizen.

Je ziet af van deelname – ook zonder klachten – als je op reis bent geweest naar een land met een zeer hoog risico en minder dan 10 dagen terug bent.

Was of desinfecteer tijdens een workshop regelmatig je handen (desinfecteer zelf meenemen).

Geef elkaar de ruimte.

Zorg dat je voldoende mondkapjes bij je hebt, voor het geval je deze nodig hebt.

Als je camera en accessoires uitwisselt met andere deelnemers, was dan ervoor of erna je handen (of gebruik desinfecterende handgel).

Blijf tijdens het fotograferen alert op je omgeving en sta alleen stil op plekken waar je de doorgang voor anderen niet blokkeert.

Volg de aanwijzingen op van de begeleider(s).

Bij de workshop- of reisinformatie sturen we de laatste versie van het corona-protocol mee.

Dit corona-protocol is bijgewerkt op 27 september 2021.

Deel dit met je fotovrienden