Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Lees de Fotoreizigers Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe fotoreizen en ontvang uitnodigingen voor fotowandelingen en bijzondere activiteiten. Wij versturen onze digitale luchtpost 1-2 keer per maand.

Deel jouw tips, fotoboek of expositie met andere fotografen en reizigers

Heb jij een leuke fotografietip? Of heb je ergens een expositie met foto’s die je tijdens een reis met ons het gemaakt? Laat het ons weten en we geven het een plekje in onze nieuwsbrief of in een gastblog.

Jaarlijkse fotowandeling voor lezers van de Fotoreizigers Nieuwsbrief

Eens per jaar organiseren we een fotowandeling voor de lezers van de nieuwsbrief. We laten dan onze principe van kleine groepen even los en gaan met een grote groep fotograferen op een uitnodigende locatie. Voor fotografen die al vaker met ons op reis zijn geweest, is dit een prima plek om medereizigers te ontmoeten. Ben je nieuw, dan is de fotowandeling een leuke manier om met de Fotoreizigers kennis te maken en van eerdere deelnemers te horen wat zij van ons en onze reizen vinden.

We hebben de afgelopen jaren fotowandelingen gehouden op de Oostelijke Eilanden van Amsterdam, op Marken, bij Broek in Waterland, in Amsterdam-Noord, en op het NDSM-terrein. In 2020 en 2021 zijn de wandelingen helaas niet doorgegaan vanwege de Covid19-maatregelen. In 2022 gaan we hopelijk nu wel voor het eerst op een door een deelnemer aangedragen locatie wandelen en fotograferen. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor een datum.

Deel dit met je fotovrienden
BEL ME NU
+
Bel mij!