boekingsformulier Individuele fotoreizen

Individuele fotoreizen

Individuele fotoreizen: maatwerk voor fotografen die ook in deze tijd verder weg op pad willen

Naast de groepsreizen kun je nu ook individuele fotoreizen bij ons boeken. Met een uitgebreid fotografiepakket met locaties, routes en tijden. Als je onderweg problemen hebt, helpt een van onze fotografen je graag! Online. Want ook de begeleiding maakt deel uit van je reispakket. Zo heb je een online ontmoeting vooraf over je fotografiewensen en favoriete fotografiegenres en hoe je deze ter plekke kunt vertalen in de beste locaties en tijden. Na de reis houden we een online fotobespreking met je om terug te blikken op je reis en je feedback te geven op je foto’s. Kies je voor een individuele Topfotoreis, dan kun je zelfs iedere dag feedback op je foto’s krijgen en heb je recht op extra begeleiding tijdens je reis!

8-daagse individuele fotoreis op de Peloponnesos

Vanaf € 825
Topfotoreis + € 250

Ontdek de mooiste plekken in de Lakedaemon-vallei vanuit een heerlijk hotel in een authentiek dorp. Een fotoreis op de Peloponnesos met makkelijke wandelingen, fotogenieke dorpen, indrukwekkende vergezichten en een kennismaking met de Griekse keuken op haar best.

Info & boeken Peloponnesos individueel

Individuele fotoreis Venetië

5-daagse individuele fotoreis Venetië

Vanaf € 425
Topfotoreis + € 150

Venetië is een plek waar je eindeloos kunt dwalen en fotograferen. De kunst van fotografie in een stad waar bijna iedere hoek vraagt om gefotografeerd te worden is keuzes maken. We laten je op zoek gaan naar de achterafstraatjes en Venetiërs aan het werk.

Info & boeken Venetië individueel

Individuele fotoreis Sicilië

8-daagse individuele fotoreis Sicilië

Vanaf € 825
Topfotoreis € +250

Op de flanken van de Etna krijg je de eerste helft van deze fotoreis alle kans om het contrastrijke vulkaanlandschap uitgebreid in beeld te brengen. Halverwege de reis beland je in een compleet andere wereld: de barokke wereld van de Noto-vallei.

Info & boeken Sicilië individueel

Individuele fotoreis Oman

Fotoreis Oman | individueel op aanvraag

Oman, een prachtig land met zijn gastvrije mensen, kleurrijke markten en ruige landschap. In 2022 organiseren we hopelijk weer een groepsreis naar Oman. Wil je eerder op reis, vraag dan een offerte aan voor een individuele fotoreis. Je kunt onze Exploring Oman-reis  als inspiratie.

Offerte aanvragen Oman

Yukon & Alaska individueel

Fotoreis Yukon & Alaska | Individueel op aanvraag

Maak een individuele fotorondreis vol bijzondere ontmoetingen, uitgestrekte natuur en met een beetje mazzel ook veel wild. Je reist met een 4WD en slaapt vooral in blokhutten op bijzondere locaties. Een reis om nooit te vergeten! Kijk voor het reisprogramma naar onze groepsreis.

Offerte aanvragen Yukon & Alaska
Deel dit met je fotovrienden