Fotograferen langs de Dollard

Geld terug bij annulering

Goed om te weten

Geen voucher maar je geld terug als een reis niet doorgaat of wordt verzet

De fotoreizen die wij in Nederland organiseren vallen onder het STO-garantiefonds. Dit fonds zorgt ervoor dat jij je geld terugkrijgt als wij in de financiële problemen zouden komen en hierdoor reizen moeten annuleren. Per boeking is de bijdrage aan het garantiefonds € 14,52. Wij dragen dit bedrag per reis af aan het garantiefonds, óók als een reis niet doorgaat.

Met ingang van 1 mei 2021 komt de bijdrage van € 14,52 voor het STO-garantiefonds standaard voor rekening van de deelnemers indien een reis in Nederland geannuleerd moet worden vanwege overmacht. Bij annulering vanwege onvoldoende deelnemers nemen wij deze kosten natuurlijk voor onze rekening.

Reizen naar het buitenland vallen onder het GGTO-garantiefonds. Bij annulering vanwege overmacht, ontvang je de gehele reissom retour.

Let op: als je zelf een reis annuleert, gelden onze gewone annuleringsvoorwaarden.

Fotoreizigers corona-protocol

Al onze activiteiten sluiten aan bij de protocollen van het RIVM en de fotobond. Het Fotoreizigers Corona-protocol kun je lezen op de website. Als je een workshop of fotoreis boekt krijg je daags vooraf de laatste versie toegestuurd. We verzoeken al onze deelnemers zich aan de spelregels te houden.

Deel dit met je fotovrienden
BEL ME NU
+
Bel mij!