5 fotografie cadeaus van 5 tot 50 euro

Met de feestdagen in aantocht komen – betaalbare – fotografie cadeaus altijd van pas. Leuk om te geven of om te krijgen! Bekijk onze cadeaus voor fotografen van 5 tot 50 euro.

De e-books kun je direct na de bestelling downloaden en de cadeaubon voor de online foto-feedback krijg je binnen een dag toegestuurd. Handig voor als je op het laatste moment nog een cadeautje voor de fotograaf in jouw omgeving nodig hebt.

Ben je op zoek naar een ludiek presentje, maak dan zelf een pinhole pakketje met onze gratis tutorial. Met de set – lege – coasters kun je iedere fotograaf op een mooie én praktische manier met zijn of haar foto’s laten pronken.

Set van 4 coasters
Prijs: € 12,50

Niks leuker als wanneer een fotograaf kan pronken met eigen werk. In iedere coaster past een foto van 8 bij 8 cm. De coasters zijn gemaakt in Groot-Britannië van een harde kunststof en blijven lang mooi. Gebruik een vochtig doekje om de bijzondere onderzetters schoon te houden. Niet onderdompelen in water.

De prijs is inclusief btw en verzendkosten in Nederland. Levertijd: 3-5 werkdagen. Alleen te bestellen in november en december 2022.

Bestellen

Maak een pinhole pakketje

Gratis tutorial

Een uniek cadeautje voor jouw favoriete fotograaf: geef een pakketje om zelf een pinhole camera te maken. Hiervoor heb je nodig: de Photothema Tutorial (gratis te downloaden), een dunne naald, een rolletje plakband, een stukje aluminiumfolie en een bodydop (te koop bij fotozaken). Bij elkaar ben je 10 tot 12 euro kwijt.

Bestel de gratis pinhole tutorial

Creatieve fotografie: gebruik van een pinhole camera

E-book De 7 belangrijkste camera-instellingen

€ 5,00

Het e-book voor iedere fotograaf in spé die graag beter wil leren fotograferen. En natuurlijk ook handig voor fotografieliefhebbers die altijd hun instellingen vergeten. Dit e-book is goed leesbaar op smartphone of tablet, zodat je als je buiten of op reis aan het fotograferen bent, snel informatie kunt opzoeken.

Ebook, 56 pagina’s. ISBN: 9789083052601. Tekst en beeld: Photothema

Bestellen

Geef een e-book over fotografie cadeau

E-book Toolkit voor Compositiestijlen

€ 8,00

Een e-book boordevol inspiratie voor een fotograaf die jij graag blij maakt met een bijzonder cadeautje.

E-book, 46 pagina’s. ISBN: 9789083052601. Tekst: Photothema. Eindredactie: Paul Westink. Beeldmateriaal: Photothema e.a.

Bestellen

Compositiestijlen

Dubbel e-book plezier voor € 10

Bestel beide e-books voor extra veel lees- en doeplezier in de kerstvakantie.

Bestellen

Cadeaubon online foto-feedback

Je maakt iedere fotograaf – van beginner tot prof – blij met goede en inhoudelijke feedback op zijn of haar foto’s. Fotograaf Anton Harfst van Photothema bespreekt techniek, compositie en/of de bewerking van foto’s.

1 sessie van 30 minuten – max. 10 foto’s per sessie | € 25
2 sessies van 40 minuten – max. 12 foto’s per sessie | € 50

De bespreking vindt online via Zoom plaats. We sturen een cadeaubon op naam met alle informatie om de online feedback in te plannen. Dit kan zowel door de week als in het weekend, over dag of ’s avonds.

Bestellen

Fotobesprekiing


Bestelformulier Cadeaus voor Fotografen

Deel dit met je fotovrienden
BEL ME NU
+
Bel mij!