Op reis rond je huis

 • Creatieve fotoreis in een notendop
 • Gezellig 'samen' fotograferen in deze bijzondere tijd
 • Intensieve online begeleiding en fotobespreking
 • Korte, tweede fotobespreking een week later
 • Corona-proof
corona proof
huis
corona proof
huis
corona proof
huis
Categorieën: Geen reizen gevonden
op reis
Geen reizen gevonden Aantal deelnemers 5-8 Plaatsen beschikbaar 6 Prijs € 55

Boeken

Geen reizen gevonden

Focus

Op ontdekkingsreis rond je eigen huis: een fotoreis in een notendop met inspirerende opdracht

Met het lentegroen aan de bomen verheugen we ons alvast op de zomer. Buiten is alles volkomen anders dan twee maanden geleden. Daarom gaan we hem nog een keer doen, onze ontdekkingsreis rond je eigen huis. De enige reis waarvoor je niet het OV of de auto hoeft te pakken.

In deze fotoreis in een notendop met gezamenlijke videomomenten, dagen we je weer uit om met andere ogen naar je directe woonomgeving te kijken. Misschien loop je wel een dagelijks rondje om het huis. Of doe je dat al jaren met de hond. In deze mini-fotoreis zullen we je met een gerichte opdracht op pad sturen. Werk je liever vrij, dan kan dat natuurlijk ook. Het maakt niet uit waar of hoe je woont, hoe verscheidener, hoe interessanter de fotobespreking over de videoverbinding wordt.

We hebben een heel nieuwe opdracht dan de vorige keren. Je kunt dus opnieuw meedoen, als deze reis als eens eerder hebt ondernomen.

Reviews

Een fotoreis in een notendop, compleet met paklijst 😃. Het werd een ontdekkingstocht door mijn eigen huis. Waar ik al bijna 30 jaar woon, maar dat door de opdracht en de begeleiding van Anton, Laurien en Lex heel veel nieuwe mogelijkheden bleek te bieden. Het was een fotodag als altijd!
Nel Kingma

Programma

Op reis rond je huis; de dag ziet er zo uit

We beginnen lekker op tijd. Om 9 uur ontmoeten we elkaar online om eerst even kennis te maken, koffie te drinken en jullie daarna te vertellen wat we gaan doen. Daarna ga je rond je huis aan de slag. Je maakt foto’s, kiest er een aantal uit voor de fotobespreking en stuurt deze naar ons toe. Heb je vragen tijdens het fotograferen, dan kun je ons meteen bereiken.

Rond 15 uur bespreken we ieders foto’s. Een uur later ronden we deze creatieve Odyssee af met een vervolgopdracht. Deze bespreken we een week later ’s avonds van 19-20 uur (datum prikken we in overleg met de deelnemers)

Praktische Reisinformatie

Prijs & Pakket

€ 55
 • Begeleiding (de hele dag beschikbaar en bereikbaar)
 • Online Fotobespreking
 • Korte vervolgbespreking, ook online
 • Samen testen of videobellen werkt voor jou (optioneel)

Niet inbegrepen:

Je zorgt zelf voor koffie/thee en je lunch.

Meenemen

 • Camera
 • Statief
 • Laptop/pc met goede internetverbinding, camera en geluid (microfoon en speakers)

Begeleiding

De begeleiding is in handen van  Lex, Anton en/of Laurien. Wij begeleiden je tijdens je fotosessie op afstand, liefst met geluid én beeld. We maken voor de reis een Whatsapp groep aan, zodat we elkaar makkelijk kunnen bereiken. Als je geen Whatspp gebruikt, bellen we gewoon.

Niveau

Op reis rond je huis is geschikt voor fotografen van alle niveaus. Je kunt op deze ontdekkingstocht ook meedoen met een smartphone camera.

Accommodatie

Je slaapt in je eigen bed.

Vervoer

Benenwagen

Bijzonderheden

Geen ervaring met video-bellen? We testen het graag met je uit!

Als je geen ervaring hebt met video-bellen, twijfel je misschien wel of dat lukt met jouw pc of tablet. Je kunt een testsessie aanvragen, voordat je boekt. Stuur hiervoor even een mailtje naar Laurien.  Wij houden in de tussentijd een plekje voor je vrij.

Annuleren of verzetten van ‘Op reis rond je eigen huis’

Op deze fotoreis in een notendop zijn de voorwaarden van onze eendaagse workshops van toepassing. Je kunt deze activiteit kosteloos annuleren tot 48 uur voor de start. 

Meer informatie

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.