Workshop Kennemerduinen

Categorieën: Geen reizen of workshops gevonden
Kennemerduinen
Geen reizen of workshops gevonden Aantal deelnemers 6-16 Plaatsen beschikbaar 16 Prijs

Boeken

Geen reizen of workshops gevonden

Focus

Mooie foto’s maken van berglandschappen? Dat leer je in de Kennemerduinen.

Een mooi uitzicht maakt nog geen mooie foto. Hoe komt dat toch? In deze workshop in de Kennemerduinen leer je hoe je goed kunt laten in welke prachtige omgeving jij aan het wandelen of hiken was. Hoe hoog de bergen en diep de dalen. Want voor een mooie foto moet je vaak nog wel iets doen als fotograaf. De workshop wordt gegeven door Fotoreiziger Lex van den Bosch. Je krijgt uitgebreide instructie vooraf, en veel praktijkuitleg onderweg. Ook heeft Lex een paar leuke opdrachten in petto. Zo houd je het geleerde beter vast. Handig voor als je komende zomer zelf met je camera de bergen in gaat.

Fotografeer jij graag in de bergen; dan is dit een workshop voor jou

Voor iedereen die niet niet alleen in de bergen wil wandelen, maar ook graag bergen wil fotograferen. Heb je veel technische kennis, dan zal dat zeker van pas komen. Heb je die niet, dan kun je ook aan de workshop meedoen en fotografeer je gewoon op de automatische stand. De nadruk ligt namelijk op het creëren van het beeld.

Reviews

Programma

Je camera en een broodje mee de Kennemerduinen in

Deze leuke workshop van een dag begint om 10.30. Je meldt je bij de het Duincafé bij de ingang Koevlak. Lunchen doen we gewoon onderweg in een duinpan, dus neem zelf een broodje mee. Om 16 uur bij je weer terug bij de uitgang. De wandeling van vandaag is niet zwaar en heeft een maximale afstand van 13 km. Je kunt parkereren bij de ingang van het terrein. Als je met het OV komt, reis dan naar station Overveen. Vanaf daar is het een kwartiertje lopen. [gallery size="large" ids="755,759,762" orderby="rand"]

Praktische Informatie

Workshop bergfotografie in de duinen: je camera en een broodje mee

Deze leuke workshop van een dag begint om 10.30. Je meldt je bij de het Duincafé bij de ingang Koevlak. Lunchen doen we gewoon onderweg in een duinpan, dus neem zelf een broodje mee. Om 16 uur bij je weer terug bij de uitgang. De wandeling van vandaag is niet zwaar en heeft een maximale afstand van 13 km. Je kunt parkeren bij de ingang van het terrein. Als je met het OV komt, reis dan naar station Overveen. Vanaf daar is het een kwartiertje lopen.

Begeleiding

Bij meer dan 8 deelnemers doet Lex de workshop samen met een collega-Fotoreiziger Anton Harfst. Zo kan iedereen de vragen stellen die hij/zij wil, ook over camera-instellingen en de camera zelf.

Niveau

Voor iedereen die niet niet alleen in de bergen wil wandelen, maar ook graag bergen wil fotograferen. Heb je veel technische kennis, dan zal dat zeker van pas komen. Heb je die niet, dan kun je ook aan de workshop meedoen en fotografeer je gewoon op de automatische stand. De nadruk ligt namelijk op het creëren van het beeld.

Accommodatie

nvt

Vervoer

nvt

Bijzonderheden

Lidmaatschap Bergsportvereniging NKBV

Voor deze workshop in samenwerking met de NKBV moet je wel lid zijn – of worden – van deze bergsportvereniging. De kosten bedragen € 52,50 per jaar. Je kunt met dat lidmaatschap niet alleen meedoen aan deze bergfotografie-workshop, maar je krijgt ook 5x per jaar het tijdschrift Hoogtelijn en 10% korting bij Bever. Kijk hier voor alle informatie over het lidmaatschap van de NKBV. Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Hou jij van wandelen én fotograferen

Van 19-28 juli gaan fotografen Lex en Anton aan de wandel in het noorden van Griekenland. Zin om mee te gaan?
Geen reizen of workshops gevonden

Oeps! We konden je formulier niet vinden.