Fotowandeling Oisterwijkse Vennen

 • De mooiste vennen van Nederland
 • Prachtige fotowandeling van 10km
 • Enorme variatie aan spiegelende waterpartijen
 • Begeleiding door professionele outdoorfotograaf
Klein Aderven
Lammerven
Achterste Goorven
Lammerven
Klein Aderven
Lammerven
Achterste Goorven
Lammerven
Klein Aderven
Lammerven
Achterste Goorven
Lammerven
Categorieën: Geen reizen of workshops gevonden
Voorste Goorven
Geen reizen of workshops gevonden Aantal deelnemers 8 (minimum 5) Plaatsen beschikbaar 8 Prijs € 79,-

Boeken

Geen reizen of workshops gevonden

Focus

Landschappen langs het water

Je kunt je helemaal uitleven in landschapsfotografie met spiegelende bosranden en luchten in het water, de (macro)lens eens richten op een waterjuffer in de oevervegetatie, of de telelens gebruiken om een object wat meer te isoleren. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Ook in licht-donkerverschillen en kleurgebruik. Fotograaf Lex zal niet alleen vraagbaak zijn, maar je ook inspireren.

Elk ven heeft weer zijn eigen karakter. De ene keer zal je vooral door spiegelingen worden getroffen, bij een ander ven krijg je plotseling een kikker voor de lens, terwijl je bij een derde ven wellicht wel met de oeverbegroeiing of een waterjuffer aan de slag gaat. Ook de mini-eilandjes – vaak begroeid met een enkele boom – zijn bijzonder interessant om in beeld te brengen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de luchten en bosranden die je in je beeld kunt opnemen

Reviews

Dit is een nieuwe workshop. Schrijf jij de eerste review?

Programma

Met de camera van ven naar ven

Voor deze vennenfotowandeling hebben we de allerfotogeniekste Brabantse vennen voor je uitgezocht. We wandelen 10 kilometer. Startplek is Parkeerplaats Klein Aderven. Vanaf daar begint onze prachtige fotowandeling langs een keur van Brabantse vennen. We wandelen steeds van ven naar ven, waar je voldoende tijd krijgt voor fotografie. Sla je er liever eentje over, dan ontmoeten we elkaar bij het volgende ven. Dat is geen probleem, want de wandeling is gemarkeerd.

Prijs

€ 79,-
 • Begeleiding door een ervaren outdoorfotograaf
 • Online fotobespreking achteraf (datum en tijd wordt geprikt in overleg met de deelnemers)

Niet inbegrepen:

Vervoer, eten en drinken.

Meenemen

 • Camera
 • Wandelschoenen
 • Lunch + drinkwater
 • Anti-mug
 • Regenkleding
 • Zitmatje (optioneel)

Begeleiding

De workshop wordt gegeven door Fotoreiziger Lex van den Bosch. Lex is een ervaren outdoorfotograaf die je van alles over landschapsfotografie kunt vragen.

Niveau

Als je het fijn vind om buiten te zijn, een redelijke conditie hebt, en een wandeling van 10 km aan kunt, is deze fotowandeling iets voor jou. Zeker als je wel eens dag met boeiende waterpartijen wilt fotograferen in een prachtig, door Natuurmonumenten beheerd landschap. Je kunt in principe zelfstandig fotograferen, maar als je dingen te vragen hebt over camera-instellingen of over hoe je iets kunt aanpakken, is dat geen enkel probleem. Integendeel, daar is Lex juist voor! Ervaren fotografen zullen verrassend veel mogelijkheden ontdekken langs de vennen.

Accommodatie

nvt

Vervoer

nvt

Bijzonderheden

Op deze workshop is het Fotoreizigers corona-protocol van toepassing.