Tholen & Flipland: 3-daagse fototrip aan de Oosterschelde

Categorieën: Geen reizen of workshops gevonden
Haventje van Anna-Jacobapolder
Geen reizen of workshops gevonden Aantal deelnemers 6 Plaatsen beschikbaar 1 Prijs

Boeken

Geen reizen of workshops gevonden

Focus

Je even op een eiland wanen

Dat kan in onze nieuwe fototrip op de - voormalige - eilanden Tholen en Sint Philipsland. Fotograferen op mooie locaties, genieten van de lunch met zicht op de Oosterschelde, foto’s bespreken, culinair verwend worden en er lekker even helemaal uit zijn. We komen in pittoreske dorpen, in oude haventjes met vergane meerpalen, op plekken waar duikers en kitesurfers in ons beeld figureren.

Reviews

Programma

Fotograferen langs de Oosterschelde

Het programma voor deze paar dagen fotograferen op Tholen en Sint Philipsland is flexibel. We passen ons schema aan aan de weersomstandigheden en eventuele drukte.

Fotolocaties en soorten fotografie

  • Oosterschelde met slikken en kwelders en getijdenhavens (natuur- en landschapsfotografie, lange sluitertijden)
  • Polderlandschappen, waaronder de  Anna Jacoba polder en  (natuur- en landschapsfotografie)
  • Stadjes en dorpen (zwart-wit, straatfotografie, architectuurfotografie)

Fotobespreking

Tussen het programma door, neemt Lex de tijd om samen met jullie de foto's te bespreken. We hebben hiervoor een zaaltje in het hotel ter beschikking. Het programma begint op dinsdag 15 september om 12 uur en eindigt op 17 september om 17 uur.

Praktische Informatie

Deze fotoreis valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant. Voor deze workshop zijn de voorwaarden van toepassing voor onze meerdaagse fotoworkshops, alsmede het Fotoreizigers corona-protocol.

Begeleiding

De fototrip op Tholen en Flipland wordt begeleid door fotograaf en bioloog Lex van den Bosch.

Niveau

Fotoreis aan de Oosterschelde; iedereen kan meedoen

Dit 3-daagse uitstapje op Tholen is geschikt voor fotografen van alle niveaus en met alle camera's. Je krijgt tijdens het fotograferen tips, advies en aanwijzingen gebaseerd op jouw camera en ervaring. Tijdens de fotobesprekingen besteedt Lex aandacht aan techniek, maar zeker ook aan compositie.

Accommodatie

Wakker worden met zicht op de Oosterschelde

We slapen in een bijzonder hotel aan de Oosterschelde. Voor ons neus ligt een getijdenhaven. Er is een strandje en verder vooral heerlijk veel niks. Het hotel beschikt over een restaurant, dat momenteel alleen catert voor de eigen hotelgasten. We hebben een zaaltje ter beschikking zodat we - op gepaste afstand van elkaar - de foto's kunnen bespreken.

Vervoer

Het hebben van een eigen auto is voorwaarde voor deelname aan deze reis. Iedere deelnemer rijdt zijn/haar eigen auto naar de verschillende fotolocaties.

Bijzonderheden

Op deze fotoreis is ons corona-protocol van toepassing.